Βελτιώνεται ο δρόμος Πετρωτό – Καλή Κώμη – Ελληνικά


Σημαντικές βελτιώσεις σε τμήμα του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό της σύμβασης του έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου Πετρωτό – Καλή Κώμη – Ελληνικά (Τμήμα Καλή Κώμη – Ελληνικά)» προϋπολογισμού 675.000 ευρώ.

Το έργο αφορά στη βελτίωση του οδικού άξονα από το Πετρωτό, στην Καλή Κώμη και τα Ελληνικά και συγκεκριμένα στο τμήμα Καλή Κώμη – Ελληνικά με το μήκος της παρέμβασης να ανέρχεται συνολικά σε 7,7 χιλιόμετρα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «πρόκειται να κάνουμε παρεμβάσεις προϋπολογισμού 675.000 ευρώ στο τμήμα το οδικού δικτύου της Καρδίτσας από Καλή Κώμη έως Ελληνικά. Στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού, βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού μας δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, η μετακίνηση των πολιτών και η διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε, προσπαθούμε με ελάχιστους πόρους να ελέγχουμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται στο οδικό δίκτυο πρώτο στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Τονώνουμε την πραγματική οικονομία και δημιουργούμε θέσεις εργασίας».

 

Προηγούμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα : Με ποιο δικαίωμα μιλούν για Κούγκι;
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα εξετάσεων για χειριστές μηχανημάτων έργου