Ειδήσεις

Βιοτεχνία υποδημάτων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας


Τη βιοτεχνία υποδημάτων Αντωνίου Σ. & ΣΙΑ Ε.Ε. επισκέφθηκε ο  Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Κων. Ψημμένο.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη και τις δραστηριότητες,  τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές των τοπικών μεταποιητικών επιχειρήσεων και παράλληλα να αναδείξει και να προβάλλει εντός και εκτός Καρδίτσας το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας.

Η βιοτεχνία υποδημάτων Αντωνίου Σ. & ΣΙΑ Ε.Ε  βρίσκεται στο 2ο χλμ. του δρόμου Καρδίτσας – Μητρόπολης και παράγει ποιοτικά ανδρικά δερμάτινα υποδήματα, (μποτάκια, μοκασίνια, γαμπριάτικα, αερόσολες, αλλά και αθλητικά) τα οποία διαθέτει τόσο για χονδρική, όσο και για λιανική πώληση σε πολύ προσιτές τιμές από το πρατήριό της που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Δέχεται επίσης ειδικές παραγγελίες και σε μεγάλα νούμερα.

Μια καθαρά Καρδιτσιώτικη βιοτεχνία, με 40 χρόνια εμπειρίας στο δερμάτινο υπόδημα που απευθύνεται τόσο στους Καρδιτσιώτες, – σύνθημα της το γνωστό:“παπούτσι από τον τόπο σου”…- όσο και ευρύτερα στην εγχώρια αγορά με υποδήματα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε ποιότητα, αντοχή  και εμφάνιση από αντίστοιχα εισαγόμενα και πολύ ακριβότερα, δίνοντας παράλληλα δουλειά σε Καρδιτσιώτικα χέρια.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κοινωνικό Ξενώνα δημιουργεί ο Δήμος Καρδίτσας