Βρώμισε ξανά η αγορά… – Γράφει ο Απ. Κολοκύθας


Βιάστηκα όπως φαίνεται πριν από μια εβδομάδα να πω ότι το πρόβλημα με την δημοτική τουαλέτα της Δημοτική έχει πλέον επιλυθεί μιας και η δημοτική αρχή έβαλε καθαρίστρια.

Το πρόβλημα δυστυχώς εξακολουθεί να παραμένει και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό.

Η Καθαρίστρια εργάζεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 8-1 το μεσημέρι και μετά οι τουαλέτες κλείνουν. Από εκεί και πέρα αρχίζει το μαρτύριο.

Ειδικά την Μ. Εβδομάδα η τουαλέτα έκλεισε από τις 1 το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης.

Οι πολίτες πάνε στην τουαλέτα να κάνουν την ανάγκη του, την βρίσκουν κλειστή και βλασφημάν – ήμαρτον μέρες που είναι – την Δημοτική αρχή. Κάποιοι όμως δεν το βάζουν κάτω. Κάνουν την ανάγκη τους έξω από την πόρτα της τουαλέτας με αποτέλεσμα ο χώρος να έχει γίνει ανυπόφορος από τις μυρωδιές.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αυτές τις μέρες που από την Μ. Πέμπτη, ο χώρος αναμένεται να καθαριστεί ξανά στην Τρίτη ημέρα του Πάσχα. Δηλαδή κοντά στις πέντε ολόκληρες μέρες.

Επειδή όμως κάποιοι ίσως πουν ότι αυτά που γράφω δεν είναι αλήθεια, ιδού και τα πειστήρια.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το πρωί της Μ. Παρασκευής όπου δεκάδες ήταν οι πολίτες που έκαναν την ανάγκη στο αίθριο της αγοράς.

Άραγε, ο δήμαρχος της πόλης αισθάνεται περήφανος για όλη αυτή την κατάσταση;

Για μια ακόμη φορά καλώ την εισαγγελία Καρδίτσας να παρέμβει και μάλιστα με την διαδικασία του αυτοφώρου αν είναι δυνατόν μιας και οι κύριοι της Δημοτικής αρχής δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους σας.

 

Γράφει ο Απόστολος Κολοκύθας

Πολιτευτής κόμματος ΤΕΛΕΙΑ

Προηγούμενο άρθρο Ευχές Λάππα για το Πάσχα
Επόμενο άρθρο «Πασάς στα Γιάννενα» ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρδίτσας