Γενική Συνέλευση – Εκλογές – Κοπή πίτας στο Σύλλογο Συνταξιούχων Πυροσβεστών Νομού Καρδίτσας


Στις πέντε (5) Φεβρουαρίου του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και από ώρα δέκα (10) πρωινή θα γίνει η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου στα νέα γραφεία, στη Νέα Αγορά (1ος όροφος), νότιας πλευράς αιθρίου, που ήταν από το 1948 μέχρι το 1994 η πρώτη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας. Στη συνέλευση θα γίνει ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός του έτους 2014 ήτοι από 1/1-31/12/2014, θα συζητηθούν τα πεπραγμένα του έτους 2014 και θα γίνει και ο προϋπολογισμός του νέου έτους 2015.

Στη συνέχεια θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα ενιαίο και ακομάτιστο. Τα μέλη που θέλουν να είναι υποψήφιοι να δηλώσουν την επιθυμία τους, στο σημερινό Δ.Σ. μέχρι 31-1-2015. Οι υποψήφιοι και όχι μόνο πρέπει να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις παλιές και νέες. Μετά το πέρας όλων των εργασιών θα κοπεί η πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, περίπου ώρα 13.15.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους αγαπητούς συναδέλφους ότι φέτος ο Σύλλογος εξέδωσε ένα φανταστικό ημερολόγιο τσέπης, εξήντα σελίδων με φωτογραφικό λεύκωμα γενικών περιεχομένων του Πυροσβεστικού Μουσείου και τους προσκαλούμε να προσέλθουν όλοι στο Σύλλογο για το καλό όλων μας και για την κατοχύρωση του χώρου. Προσκαλούμε επίσης με αγάπη όλους τους Συνταξιούχους Πυροσβέστες παντός βαθμού να έλθουν στο σύλλογο να δουν το Μουσείο, να φέρουν ότι υλικό έχουν διαθέσιμο και να κόψουμε την πίτα όλοι μαζί όπως παλιά και εάν επιθυμούν να εγγραφούν. Εγγραφή δέκα (10) ευρώ. Ετήσια συνδρομή δέκα (10) ευρώ.

Διεύθυνση : 1ος όροφος, εσωτερική νότια πλευρά αίθριου κτιρίου Νέας Αγοράς, παλιά πρώτη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας.

Τηλ. : 2441077199, 6945791886

 

 

Για το Δ.Σ.

\

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Χριστόφορος Β. Κωστούλας                                   Νικόλαος Γ. Μπάδρας

Αρχιπύραρχος ε.α.                                                Πυρονόμος ε.α.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα περιοδείας υπ. Βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα περιοδείας υποψήφιου βουλευτή Σπύρου Ταλιαδούρου