Ειδήσεις

Για ακόμη μια φορά κλειστή η Παιδιατρική Κλινική


Για ακόμη μια φορά, έρχεται στο προσκήνιο το πολύ σοβαρό πρόβλημα, της μή εφημέρευσης της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου μας,

Η Παιδιατρική κλινική παραμένει κλειστή από τις 15 έως και 28-2.  Ο λόγος???  Γνωστός σε όλους πλέον….Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού..

Δεν νοείται ολόκληρος νομός να μην έχει παιδίατρους, έτσι ώστε να καλύπτονται οι εφημερίες ολόκληρου του μήνα, σε έναν τομέα τόσο ευαίσθητο , όπως είναι η παιδιατρική κλινική!!!!

Βρισκόμαστε στην χειρότερη περίοδο του χρόνου , όπου οι ιώσεις και η γρίπη , είναι σε έξαρση. Για κανένα λόγο δεν έπρεπε ,ιδιαίτερα την συγκεκριμένη στιγμή( και όχι μόνο φυσικά), να μην μπορεί να εφημερεύει η Παιδιατρική κλινική.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, για πολλοστή φορά ζητά από όλους τούς αρμόδιους του νομού μας, να παρέμβουν με όποιον τρόπο μπορούν , έτσι ώστε να επισπευθεί η διαδικασία πρόσληψης των  2 μόνιμων ιατρών ,όπου έχει ξεκινήσει η Διοίκηση εδώ κ πολύ καιρό. Έως  ότου όμως επιτευχθεί αυτό, η 5 ΥΠΕ καθώς και το Υπουργείο, πρέπει να βοηθήσουν( κάτι το οποίο έπρεπε ήδη να έχουν κάνει)  ,έτσι ώστε να εφημερεύει όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του μήνα η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου μας , με την απόσπαση τουλάχιστον 2 ιατρών.

Παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφηκε η σύμβαση για τη Γέφυρα Κοράκου
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Άνω Βασιλικών