Ειδήσεις

Για το 6ο Ενωσιακό πρωτάθλημα ετοιμάζεται ο Φωκιανός


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φοίβος Λάρισας , υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 6ο  Ενωσιακο  βαθμολογουμενο πρωταθλημα Ε3 του 2018 για Αγόρια – Κορίτσια 12 και 16 ετών τo Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 24  Σεπτεμβρίου 2018.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα στα ιδιόκτητα ανοιχτά γήπεδα (4  γήπεδα συνθετικού χόρτου και 2 χωμάτινα) του club Tennis Icon του Ο.Α. Φοίβου Λάρισας.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι  Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

 

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες έως και την 16αδα μπορεί να διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα σετ των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ matchtiebreak των 10 πόντων, πάντα με την κρίση του επιδιαιτητή των αγώνων.

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Καταταξη της 36ης εβδομάδας.

 

 
 

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με (8)  οκτώ αθλητές-τρίες συνολικά.

Συγκεκριμένα  στη κατηγορία κάτω  των 12 ετών, με τρείς (3) αθλήτριες και τρείς (3) αθλητές:

1) Γραπατσά Μαρίνα-Κλεονίκη, 2) Ζούμπου Βασιλική ,3) Μπούσδρα Βάσια , 4) Βενετίδη Νικόλαο, 5) Τσεκούρα Ευάγγελο και 6) Κόντο Φοίβο-Σώζων

και στην κατηγορία κάτω των 16 ετών με έναν (1) αθλητή και μία (1) αθλήτρια: 1) Γραπατσά Φανούριο και 2) Συροπούλου Κωνσταντίνα, κατά επιλογή του προπονητού τους πάντα.

Τους αθλητές-τριες  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

Ο  Σ.Ο.Α.Κaρδιτσας. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησής του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την Φθινοπωρινή-  Χειμερινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2018-2019.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της 18ης Οικολογικής Γιορτής
Επόμενο άρθρο Νέα αποκτήματα στο Λαογραφικό Μουσείο