Ειδήσεις

Γιορτή Βιβλίου στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αγναντερού


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και στα πλαίσια του προγράμματος Φιλαναγνωσίας με τίτλο ‘’Ταξίδι στη Βιβλιοχώρα’’ που υλοποιείται το τρέχον σχολικό έτος, το ολοήμερο Νηπιαγωγείου Αγναντερού διοργάνωσε την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016, γιορτή βιβλίου με προσκεκλημένη τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα. Παπανικολοπούλου Κατερίνα, Νηπιαγωγό M.sc. και πρώην Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής.

Η συγγραφέας αφηγήθηκε με παραστατικό τρόπο το βιβλίο της ‘’ο λύκος ο Νίκος & η προβατίνα Ματίνα’’, ένα έμμετρο χιουμοριστικό παραμύθι γεμάτο αλήθειες για μικρούς και μεγάλους και συμμετείχε στην υλοποίηση σχετικών δραστηριοτήτωνμε τα παιδιά.

Η γιορτή ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και ένα δημιουργικό δίωρο για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, όπως και για τις Νηπιαγωγούς, Παπαγιάννη Ελένη, Παπαπαναγιώτου Ειρήνη και Δημακοπούλου Βασιλική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δ/τρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κα. Μητσιάδη Ευθυμία, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κα. Παπαδημητρίου Ευαγγελία και γονείς των παιδιών.

 

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Κατσαβριά: Να χαράξουμε νέα Στρατηγική για τους υδατικούς πόρους
Επόμενο άρθρο Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων για τη συνάντηση φορέων