Ειδήσεις

Γιώργος Τινός: Πάνω από όλους μας ο Ατρόμητος


Αναταράξεις είχαμε πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά, όπου μετά από μια μικρή κρίση, επανήλθε γρήγορα η ηρεμία. Οι «Πράσινοι» θα συνεχίσουν πλέον πιο δυνατοί την μάχη για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, με μεγάλο όπλο τους τον κόσμο, που αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τινός λίγο πριν «πετάξει» για την Γερμανία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, σε επιστολή του στα ΜΜΕ της Καρδίτσας, επισημαίνει τα εξής: «Ο Ατρόμητος Παλαμά έχει μια ιστορία πολλών χρόνων στο τοπικό ποδόσφαιρο και αυτή την ιστορία όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε. Πρώτος από όλους εγώ, που ηγούμαι όλης αυτής της προσπάθειας και είναι τιμή μου, να υπηρετώ την ομάδα της καρδιάς μου. Κάθε άνθρωπος όταν δουλεύει κάνει και λάθη, ενώ και στις καλύτερες οικογένειες γνωρίζουμε πως υπάρχουν γκρίνιες. Έτσι και στην δική μας στον Ατρόμητο, πριν από λίγες ημέρες περάσαμε μια όχι ευχάριστη κατάσταση, αλλά αυτή η γκρίνια, είχε τελικά και θετικά αποτελέσματα. Μας έκανε πιο δυνατούς, μας ένωσε σαν μια γροθιά και μας έδωσε την ευκαιρία να αντιληφθούμε πως ο αγαπημένος μας Ατρόμητος είναι πάνω από όλους μας. Από πιτσιρικάδες πονούσαμε  γι΄ αυτή την ομάδα και θυμάμαι τα γειτονικά ντέρμπι, τις νίκες και τις ήττες. Έτσι είναι και η ζωή, λίγες χαρές, πολλές πίκρες, όμως ποτέ δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Αρκετοί «φίλοι» μας εκτός Παλαμά, χάρηκαν για τις προστριβές που είχαμε (σ.σ. εγώ θα έλεγα τις διαφορετικές απόψεις), αναφέροντας πως αυτοί, πάει διαλύθηκαν.

Δυστυχώς θα τους απογοητεύσουμε διότι ο Παλαμάς ενωμένος, ποτέ δεν θα βγει νικημένος. Και ο Παλαμάς με τον υπερήφανο κόσμο του που παλεύει καθημερινά, θα…μιλήσει τελευταίος.

Ευχαριστώ όλους τους παλαμιώτες, για την ευαισθησία που έδειξαν στο θέμα που δημιουργήθηκε και θεωρείται λήξαν.

Κάνω έκκληση στους φιλάθλους μας πλέον με περισσότερη αγάπη να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας, στους άξιους ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή, διότι δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια που κάνουμε και είναι συνολική.

Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει  μου έλεγε ένας φίλος μου στην Γερμανία και πράγματι πολλά αρνητικά μπορούν να συμβούν, όταν υπάρχει εσωστρέφεια.

Εμείς περάσαμε τις δύσκολες καταστάσεις και είμαι βέβαιος πως θα έρθει ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα, διότι ο Ατρόμητος έχει τέτοια δυναμική όπως ένας κοιμώμενος γίγαντας, που κάποτε ξυπνά.

Ξεκινάμε λοιπόν μια νέα προσπάθεια και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παλιούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως και όλους τους παλαμιώτες, για το ενδιαφέρον τους και την πολύτιμη βοήθειά τους για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε προς τον δύσκολο δρόμο που οδηγεί στην  Γ΄ Εθνική, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Μια ζωή Ατρόμητος».

Με τιμή ο πρόεδρος Γιώργος Τινός

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας στον αγώνα των αγροτών
Επόμενο άρθρο Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού