Ειδήσεις

Γλυκιά μουσική ανάμνηση από το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας


Στην όμορφη πόλη μας για δεύτερη χρονιά φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων άνοιξε τις πύλες της η «Παυσιλυπούπολη» και μας ταξίδεψε για ένα ολόκληρο μήνα στη χώρα του παραμυθιού και του  ονείρου.

Η «Παυσιλυπούπολη» έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της, παρουσιάζοντας καθημερινά όμορφες δραστηριότητες, εκπλήξεις, ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα με πολύ μουσική.

Στο μουσικό πρόγραμμα της «Παυσιλυπούπολης» συμμετείχε και το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας με όλα τα μουσικά σύνολα του ως εξής:H Παιδική Χορωδία με ρεπερτόριο ανάλογο των ‘Άγιων ημερών με μαέστρο την Φωτεινή Γιαννακοπούλου όπου στο πιάνο συνόδευε η Βιβή Βούρδα καθηγήτρια πιάνου , το Σύνολο Βιολιών με ορχηστρικά κομμάτια με υπεύθυνη καθηγήτρια την Λιλιάνα Ντούλια, Φωνή και πιάνο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες με υπεύθυνη καθηγήτρια την Γιώτα Καραγιάννη,

Σύγχρονο τραγούδι και αρμόνιο με μαγικές μελωδίες των σπουδαστών με υπεύθυνο καθηγητή τον Βαγγέλη Τάντο, Σύνολο κιθαριστών με γνωστές μελωδίες σε διασκευή από τον υπεύθυνο καθηγητή Γιώργο Τσιάλα, και το Σύνολο Πνευστών με εντυπωσιακές μελωδίες με τον υπεύθυνο καθηγητή Γρηγόρη Κεφσερίδη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου που ταξίδεψαν στον όμορφο κόσμο της μουσικής με γλυκιές χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οι συντελεστές της εκδήλωσης άγγιξαν τις ψυχές  των προσκεκλημένων  και όλοι μαζί ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Στον απόηχο των Χριστουγέννων μπορεί τα φώτα να έσβησαν, η λάμψη της «Παυσιλυπούπολης»  όμως θα μας φωτίζει όλο το χρόνο……Γλυκιά  ανάμνηση γλυκιά προσμονή……έως την επόμενη «Παυσιλυπούπολη»…..

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρεκόρ χιονοπτώσεων σε όλη τη Θεσσαλία - Στοιχεία της Περιφέρειας για τους χιονάδες
Επόμενο άρθρο Αερόβιες οι αθλήτριες του Αγίου Νέστωρα