Γλυκόπικρη γεύση για τον ΦΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο


Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στο ΦΟΚ το περασμένο σαββατοκύριακο. Προκάλεσε, από τη μία, χαρά και ενθουσιασμό για την ομάδα των γυναικών και από την άλλη, προβληματισμό και έντονο πείσμα για τη συνέχεια για τους άντρες.

Πιο συγκεκριμένα, θριαμβευτική αρχή έκανε, με διπλή νίκη, η γυναικεία ομάδα του Ομίλου που επικράτησε άνετα απέναντι σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο υποδέχτηκε στην πόλη μας την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ και, πιάνοντας υψηλή απόδοση, κατέβαλε την Ένωση με 4-2. Η Κυριακή αποδείχτηκε πιο εύκολη ημέρα για τις γυναίκες. Σε άριστο κλίμα φιλοξενίας,  η εξαιρετική εμφάνιση του ΦΟΚ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την, πολύ καλή κατά τα άλλα, ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ. Οι εξαιρετικές “πιγκπογκ-νίστριες” του ΦΟΚ κυριάρχησαν με 4-1. Οι γυναικεία ομάδα του Φυσιολατρικού Ομίλου ακολουθώντας πιστά τις προπονητικές οδηγίες και με τη σύνεση και τη δουλειά της απέδειξε την αξία της και, πέρα από τις νίκες, κατέκτησε τον θαυμασμό όλων των φιλάθλων και αντιπάλων!

Για την αντρική ομάδα το αποτέλεσμα της Κυριακής οδήγησε τον ΦΟΚ στην απέναντι όχθη, στην όχθη της ήττας. Οι άντρες συνάντησαν, για πρώτη φορά φέτος, την ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Βόλου σπάζοντας έτσι τα νικηφόρα σερί αποτελέσματα εναντίων Λάρισας και Λαμίας. Η Κυριακή βρήκε τους παίχτες του ΦΟΚ σε άσχημη ημέρα και εξαιτίας απουσιών και τραυματισμών η ομάδα δεν κατάφερε να αγγίξει ικανοποιητική απόδοση και ηττήθηκε με σκορ 0-4. Αρχικά, επικράτησε προβληματισμός, τον οποίο γρήγορα αντικατέστησε η προσεκτικότερη διαχείριση τέτοιων περιστάσεων και το πείσμα για μια πολύ καλύτερη συνέχεια που αξίζει σε μια έμπειρη, τεχνική και εντυπωσιακή ομάδα όπως αυτή των ανδρών του Ομίλου.

Κάνοντας ένα απολογισμό του περασμένου Σαββατοκύριακου, ένα πράγμα είναι βέβαιο: Οι ΟΜΑΔΑ του ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχει την ανάγκη υποστήριξης όλων των συμπολιτών μας ώστε να συνεχιστεί η καλή και συνεχής παρουσία του στο χώρο της ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην πόλη μας όπως αυτό πράττεται επί σειρά ετών!!!

Προηγούμενο άρθρο Δέματα φιλανθρωπίας από το Σπίτι Αγάπης Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 11 νέες συλλήψεις σε όλη τη Θεσσαλία