Γραφείο υποστήριξης δημοτών για το τέλος της ΔΕΗ στο Δ. Καρδίτσας – Θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου


 Ο Δήμος Καρδίτσας, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 25/11/2011 και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. και το Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας  θέτει σε λειτουργία από την Δευτέρα 5/12/2011 το ειδικό γραφείο, το οποίο θα παρέχει υποστήριξη και πληροφορίες σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το τέλος της ΔΕΗ.

Εργαζόμενοι του Δήμου Καρδίτσας καθημερινά  και από τις  09.00 π.μ. έως τις 12 μ. θα βρίσκονται  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρουσία και εκπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου θα παραλαμβάνουν από τους ενδιαφερόμενους δημότες τα εξής δικαιολογητικά:

1.Απόδειξη από αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ), που θα αποδεικνύει ότι έχουν εξοφληθεί όλοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, πλην του ειδικού τέλους.

2.Το απόκομμα του λογαριασμού της ΔΕΗ

3.Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

Επίσης, οι δημότες θα συμπληρώνουν εξουσιοδότηση στο Γραφείο του Δήμο, προκειμένου στη συνέχεια, ο Δήμος Καρδίτσας να καταθέσει ομαδικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ.

Προηγούμενο άρθρο Κάτω ο προϋπολογισμός της κοινωνικής βαρβαρότητας
Επόμενο άρθρο Δρομολόγιο του ΚΤΕΛ συνδέει την Δ.Ε. Σελλάνων με τον Παλαμά