Ειδήσεις

Γ. Κωτσός: Επιτακτική η εκτέλεση αθλητικών έργων


Εκφράζω απ’ την καρδιά μου θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ, στον πρόεδρο κ. Μάκη Δεληγιάννη και στην Διοίκηση του ΑΣΚ για την παραμονή της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ!

Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Σύλλογος στην διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η στενή συνεργασία, η σύμπνοια απόψεων και δυνάμεων και η προσήλωση στον στόχο όλων των συντελεστών αυτής της υπερβατικής προσπάθειας, απέφερε πολύτιμους καρπούς ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, καθώς ο ΑΣΚ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να αποφύγει τα πλεϊ άουτ, σκορπίζοντας τη χαρά στους Καρδιτσιώτες φιλάθλους.

Χάρη στις αποτελεσματικές φετινές εμφανίσεις του ΑΣΚ, ο Νομός μας θα έχει και την επόμενη χρονιά εκπρόσωπο στην Α2 του Ελληνικού μπάσκετ, ενώ έντονη θα είναι η Καρδιτσιώτικη παρουσία και στην Α2 Βόλεϊ Ανδρών, μέσω της ομάδας πετοσφαίρισης του ΣΠΑΚ, η οποία πανηγύρισε την Κυριακή την επάνοδό της στην Κατηγορία.

Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα του τοπικού αθλητισμού, για το οποίο αναμφίβολα νιώθουμε όλοι μας ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Οι συνεχόμενοι και αρκετά ψυχοφθόροι αγώνες μπαράζ που έδωσε η ομάδα για την άνοδο, αντί να την καταβάλλουν, την δυνάμωσαν πιο πολύ ώστε να πετύχει την τελική νίκη δικαίωσης των κόπων ολόκληρης της χρονιάς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες, οι προπονητές, ο πρόεδρος κ. Χρήστος Βογιαντζής και η Διοίκηση του ΣΠΑΚ για την φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία του.

Εύχομαι ολόψυχα, η νέα περίοδος να επιφυλάσσει για τον αθλητικό κόσμο της περιοχής μας ακόμη περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις!

Με δεδομένη την αδιαμφισβήτητη ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια ο ομαδικός αθλητισμός στο Νομό Καρδίτσας, καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη η έγκριση των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων για υλοποίηση απαραίτητων αθλητικών έργων και βέβαια η γρήγορη ολοκλήρωση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εργαστήρι παραδοσιακού κεφαλόδεσμου της Θεσσαλής Καραγκούνας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για τον οργανισμό καραντίνας Xylella fastidiosa