Ειδήσεις

Γ. Κωτσός: Πρέπει να οργανωθούμε διοικητικά και παραγωγικά για να γίνουμε ανταγωνιστικοί!


Την ανάγκη να οργανωθεί η χώρα μας σε διοικητικό και παραγωγικό επίπεδο, προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και τους δείκτες αποτελεσματικότητάς της, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός, στη διάρκεια νέων επισκέψεων που πραγματοποίησε σε κρατικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός συνάντησε και αντάλλαξε απόψεις με πολλούς υπαλλήλους και προϊσταμένους τους για λειτουργικά ζητήματα στο Δασαρχείο Καρδίτσας, στο Εθνικό Κέντρο Βάμβακος, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Καρδίτσας, στην Τεχνική Υπηρεσία & Πολεοδομία του Δήμου Καρδίτσας, ενώ συζήτηση είχε και με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Κωτσός επισήμανε πως η Ν.Δ. στο πρόγραμμά της προβλέπει από την πρώτη ημέρα της δικαυβέρνησής της, εφόσον ο Ελληνικός λαός την δώσει την εντολή στις κάλπες της 7ης Ιουλίου, την υλοποίηση ριζικών μεταρρυθμίσεων στον κράτος με βασικούς στόχους την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, την πάταξη της γραφειοκρατίας, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία σε ότι αφορά στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. Κι’ αυτό διότι από τη μια πλευρά οι Έλληνες δικαιούνται ένα κράτος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες και να λύνει τα προβλήματά τους και από την άλλη η χώρα χρειάζεται απαραίτητα αναπτυξιακό αέρα να «ανασάνει» οικονομικά, με απελευθέρωση του αθάνατου επιχειρηματικού δαιμονίου και της πλούσιας δημιουργικότητας του λαού μας.

Ειδικά στο Εθνικό Κέντρο Βάμβακος (το μοναδικό στην Ελλάδα), ο κ. Κωτσός ενημερώθηκε αναλυτικά για τις τεράστιες προοπτικές του Νομού Καρδίτσας να πρωταγωνιστήσει στις διεθνείς αγορές ως περιοχή που παράγει το ποιοτικότερο και ανταγωνιστικότερο βαμβάκι και δεσμεύτηκε ότι εάν εκλεγεί βουλευτής, θα είναι από τα πρώτα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί σε βάθος.

Εξάλλου, όπως είπε «και η Ν.Δ. έχει σε πρώτη προτεραιότητα την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα με θέσπιση κινήτρων για την σύσταση ομάδων παραγωγών, την ενεργοποίηση των νέων αγροτών και την καθετοποίηση των εκμεταλλεύσεων».

Ο ίδιος, λίγο αργότερα, δήλωσε στο Ε.Β.Ε. Καρδίτσας πως ήταν και θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια ισχυροποίησης της Καρδιτσιώτικης επιχειρηματικότητας, ενώ υπογράμμισε πως το τελευταίο διάστημα έγιναν σημαντικές κινήσεις εξωστρέφειας που γεννούν αισιοδοξία για το μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε και το Παράρτημα Καρδίτσας του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», δηλώνοντας σε τοπικό εκπρόσωπό του πως είναι πάντα κοντά του για όποια βοήθεια η στήριξη χρειάζεται.

Προηγούμενο άρθρο Η ΑΣΑ Μπάσκετ απέκτησε τον Κωνσταντίνο Γεωργατζά
Επόμενο άρθρο Στην Καρδίτσα την Πέμπτη η Φώφη Γεννηματά