Γ. Κωτσός: Συνεδρίασε η επιτροπή του Δήμου Μουζακίου ενάντια στο «Χαράτσι»


      Συνεδρίασε τη Δευτέρα 12η Δεκεμβρίου 2011 η Επιτροπή που συστήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου στις 23 Νοεμβρίου 2011 και αποφάσισε τα εξής:

   – Επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την πλήρη αντίθεσή της στην επιβολή του «Χαρατσιού» της ΔΕΗ ως μέτρο παράνομο, βάρβαρο και άδικο.

   – Αποφασίζει να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους δημότες του Δήμου Μουζακίου αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες πολιτικής και νομικής συμπαράστασης όλων των δημοτών που αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να πληρώσουν το «χαράτσι».

     Στην παραπάνω κατεύθυνση αποφασίστηκε να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:

  1.- Να συγκεντρώσει τις φωτοτυπίες των λογαριασμών της ΔΕΗ των πολιτών που δεν θα πληρώσουν το ειδικό τέλος, μαζί με το αποδεικτικό πληρωμής των λοιπών ποσών στα Α.Τ.Μ. των Τραπεζών, πλην του ειδικού τέλους.

  2.- Να γνωστοποιήσει το γεγονός εξόφλησης των τελών του ηλεκτρικού ρεύματος με ομαδικό εξώδικο στη ΔΕΗ.

  3.- Να καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου κανένα σπίτι να μην μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

    Όποιος πολίτης επιθυμεί να λάβει σχετικές πληροφορίες για τη μη πληρωμή του «χαρατσιού» μέσω της ΔΕΗ μπορεί να απευθύνεται στην Επιτροπή του Δήμου που θα βρίσκεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Μουζάκι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ώρα 11.00΄ έως 13.00΄.  Επίσης στα μέλη της Επιτροπής: κ. Γιώτη Λάμπρο (6974633858), Μπαλατσό Αθανάσιο (6942860026), Τόλια Σοφία (6978184065) και Κρύο Παναγιώτη (6974366522).

Προηγούμενο άρθρο Σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ
Επόμενο άρθρο Ο Ηλίας Αντωνίου πρώτος στο Επιμελητήριο Καρδίτσας