Ειδήσεις

Γ.Σ. και εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το 12ο συνέδριο


Στις  4  Οκτώβρη στις 5.30  μμ στην αίθουσα του Εργατικού ΚέντρουΚαρδίτσας ο  Σύλλογος  Γυναικών  ν.  Καρδίτσας  πραγματοποιεί γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το 12ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας μέλος της ΟΓΕ, μπροστά στο 12ο συνέδριο της, καλεί τις γυναίκες της πόλης και των χωριών, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις νέες μητέρες, τις σπουδάστριες και τις μετανάστριες, σε οργανωμένη δράση για να  σταματήσει η βαρβαρότητα που ζούμε! Να πάρουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους στα χέρια τους. Να αρνηθούν να πληρώσουν  την κρίση τους. Αυτό αντιμετωπίζεται μόνο με ανυπακοή, αντίσταση, αντεπίθεση.

Τις καλεί να μπουν δυναμικά στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα. Να  γνωρίσουν την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Σύλλογο Γυναικών ν. Καρδίτσας, που παλεύει για να ικανοποιηθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες τους.

Για όλα αυτά  ο Σύλλογος θα συζητήσει και θα αποφασίσει στη γενική  συνέλευση που θα εκλέξει αντιπροσώπους για το 12ο συνέδριο της ΟΓΕ.

Η παρουσία των γυναικών θα πρέπει να είναι μαζική και μαχητική, να αναπτυχθεί ένας τέτοιος προβληματισμός που θα αποτελέσει την βάση και το πλαίσιο που ο Σύλλογος Γυναικών θα δράσει το επόμενο κρίσιμο διάστημα για το παρόν και το μέλλον των γυναικών και στην Καρδίτσα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης