Δέσμευση Άδωνι για επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Καρδίτσας


Τον Υπουργό Υγείας κον Άδωνη Γεωργιάδη συνάντησαν από κοινού ο βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Αντικείμενο της εν λόγω συνάντησης αποτέλεσαν τα προβλήματα στον χώρο της υγείας στην περιοχή της Θεσσαλίας γενικότερα και ειδικότερα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Ν. Καρδίτσας. Μεταφέρθηκαν συγκεκριμένα στον κ. Υπουργό τα προβλήματα λειτουργίας της Παιδιατρικής κλινικής και της Μονάδας Αιμοκάθαρσης, οι οποίες λειτουργούν σε δύσκολες – οριακές συνθήκες παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε, πως θα προχωρήσει ταχύτατα στην πρόσληψη επικουρικών ιατρών ενώ ταυτόχρονα θα δρομολογήσει την διαδικασία πρόσληψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού έως το τέλος του χρόνου. Οι κύριοι Τσιάρας, Αγοραστός και Τσιάκος τόνισαν προς τον Υπουργό Υγείας, πως είναι ανάγκη, μέσα σε αυτή την όντως δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία, να υποστηρίξουμε κρίσιμες κοινωνικές δομές, όπως είναι η δημόσια Υγεία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Π. Σιούφα με τον Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Τριτέκνων Καρδίτσας