Δήλωση Ευριπίδη Καφαντάρη πρ. Βουλευτής & Περιφερειάρχης


  Με την ευκαιρία της κατάθεσης του συνδυασμού  του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κουτρομάνου ο πρ. Βουλευτής και Περιφερειάρχης Ευριπίδης Καφαντάρης δήλωσε:

«Ήρθε η στιγμή για μια προοδευτική πορεία στο δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Συμμετέχω και ενισχύω το συνδυασμό «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ» γιατί αυτό απαιτούν οι περιστάσεις, αυτό απαιτεί ο «Καλλικράτης», αυτό απαιτούν οι δημότες,  με διάλογο σε μια ατμόσφαιρα φιλίας και εμπιστοσύνης. Διάλογο ειλικρινή, με καθαρό βλέμμα, χωρίς υποκρισία, αξιοποιώντας και την κοινωνική εμπειρία που περνάει μέσα από κάθε άνθρωπο.

Νοιώθουμε και είμαστε φίλοι όλων των δημοτών, φίλοι των ανθρώπων του μόχθου  και της δημιουργίας και αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς. Ενώνουμε  όλες μας τις δυνάμεις στην εφαρμογή, μαζί με τους δημότες, ενός προγράμματος δράσης για να σωθεί ο τόπος μας, να ζήσουν οι δημότες ανθρώπινα, με ενότητα, υπερηφάνεια και  αλληλεγγύη.

Τοποθετούμε τον «Καλλικράτη» στο επίκεντρο μιας αναπτυξιακής, οικολογικής και πολιτιστικής ευθύνης  για το δήμο μας, με γνώση, με δημιουργική έκφραση και δράση, με όραμα και προοπτική.

Είμαστε βέβαιοι ότι ανάβουμε τη σπίθα της ελπίδας, γιατί πιστεύουμε ότι  “η φλόγα δεν φέγγει  για τον εαυτό της”

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε!!»

Προηγούμενο άρθρο Αυτοδιοικητική αλλαγή Λίμνης Πλαστήρα Δ. Κουτρομάνος Υπ. Δήμαρχος
Επόμενο άρθρο Περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Β. Τσιάκου στην Αργιθέα