Ειδήσεις

Δήλωση Ιωάννη Πετεινάρα εν όψει των εκλογών της Ν.Δ.


Με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ανοίγει ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο στην ιστορία της παράταξης και του τόπου.

Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να καταστεί και πάλι ελκυστική στους ψηφοφόρους και ειδικά στους νέους, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, για να αναλάβει και πάλι να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο όπως έκανε πάντα στις κρίσιμες ώρες. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.

Με αυτές τις αντιλήψεις διεκδικώ την ψήφο των μελών του κόμματος ως υποψήφιος Πρόεδρος της  ΔΗΜ.Τ.Ο Καρδίτσας στις αυριανές  εσωκομματικές εκλογές. Για μια τοπική οργάνωση με καθαρότητα λόγου, με προτάσεις και σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό.

Όπλα μου στην προσπάθεια αυτή είναι η συνδικαλιστική μου εμπειρία στα πρωτοβάθμια σωματεία (Ε.Λ.Μ.Ε) σαν πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας , η θητεία μου σε καθοδηγητικά όργανα της παράταξης και η κοινωνική και επαγγελματική μου παρουσία.

Καλώ όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, να ψηφίσουν εκείνους που θεωρούν πιο άξιους και από τη Δευτέρα, όλοι μαζί ενωμένοι ,να εργαστούμε από κοινού να βγάλουμε τον Κυριακό Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.   

Σας ευχαριστώ.

 

Με τιμή

 

Πετεινάρας Ιωάννης

Καθηγητής

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας

Προηγούμενο άρθρο Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γιώργος Ελευθερίου
Επόμενο άρθρο Κλοπές εποχιακών φυτών από τα παρτέρια του Δήμου Καρδίτσας