Δήλωση Σωτηρόπουλου για την πανελλαδική πρωτιά του Νοσοκομείου Καρδίτσας


Με αφορμή τα αποτελέσματα αξιολόγησης των Νοσοκομείων από το Υπουργείο Υγείας όπου το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας σημείωσε σε Πανελλαδική Κλίμακα τις καλύτερες επιδόσεις τόσο στους οικονομικούς δείκτες, όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας θα ήθελα Δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου καθώς και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου και των Κέντρων υγείας (Γιατροί, Παραϊατρικό προσωπικό, Νοσηλευτές, Διοικητικό προσωπικό και Τεχνική Υπηρεσία) τον καθένα ξεχωριστά για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων.

  Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συνεργαζόμενους φορείς (5η Υ.Π.Ε .Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, Δήμαρχοι).

Παράλληλα εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τους προμηθευτές του Νομού μας και τους εκτός Νομού για τη συμβολή τους και την υπομονή τους στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας να ανταποκρίνεται πλήρως και με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών παρέχοντας ποιοτικές φροντίδες υγείας με ταυτόχρονη αποτελεσματικότητα στην χρήση των διαθέσιμων πόρων.

Oι υπάρχουσες προϋποθέσεις όπως η Επιστημονική γνώση και η δεξιότητα του Ιατρικού Νοσηλευτικού-Διοικητικού προσωπικού, ο απαραίτητος Ιατροτεχνολογικός και Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός και η ορθολογική οργάνωση των τμημάτων από Επιστημονικής και Διοικητικής άποψης συνηγορούν στην επίτευξη των στόχων της Διοίκησης.

Βέβαια, καθημερινά σ`ένα ζωντανό οργανισμό αναφύονται και προβλήματα. Ευελπιστούμε ότι με τη συμβολή όλων των εμπλεκομένων στο χώρο της υγείας τα προβλήματα θα επιλύονται προς όφελος των κατοίκων του Νομού.

Ο Διοικητής

του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Dr. Δημήτριος Σωτ. Σωτηρόπουλος

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σοφάδων
Επόμενο άρθρο ΠΑΜΕ Καρδίτσας: Κλιμάκωση του αγώνα γιατί η επίθεση δυναμώνει