Ειδήσεις

Δήλωση της Μαρίας Καραμπινά – Τσουρή για τις εκλογές


Αγαπητές φίλες και φίλοι

Μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλω να συγχαρώ  θερμά, τους συνυποψήφιους μου  στην <<Συμμαχία υπέρ των πολιτών>> όπως και όλους όσοι  πίστεψαν στην δύναμη του  συνδυασμού μας και έδωσαν καθαρή εντολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας   κ. Αγοραστό να συνεχίσει <<Με Αξία  στον πολίτη, να κάνει το όραμα όλων μας πράξη, έργο με έργο για μια Ισχυρή Ενωμένη  Θεσσαλία .>>

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  από καρδίας   στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας   για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό του και  σε  όλες και  όλους  που με στήριξαν και με τίμησαν  με την ψήφο τους, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη σε αυτόν τον αγώνα της πρώτης συμμετοχή μου σε εκλογική αναμέτρηση αλλά και σε όσους  μου έδωσαν  την ευκαιρία επικοινωνίας , αποδοχής, θετικότητας   για  ανταλλαγή απόψεων και καταγραφής  για ζητήματα που ταλανίζουν  την καθημερινότητα μας.

Να ευχαριστήσω επίσης την οικογένεια μου ,τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη συμπαράσταση και ενδιαφέρον τους σε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου όπως  και τους συνυποψήφιους μου γιατην έντιμη και δυναμική συμπόρευση μας.

Συγχαίρω επίσης  όλους τους συμβούλους  που εκλέχτηκαν στη νέα περιφερειακή αρχή όπως και όλους  τους δημάρχους του Νομού μας &  δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους,ευχόμενη  καλή και δημιουργική θητεία.

Με αίσθημα ευθύνης, προσφοράς,  δουλειάς, αποφασιστικότητας , εμπειρίας ,συνέπειας  θα συνεχίσω  να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και ευημερία για ένα καλύτερο αύριο για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και γενικότερα για  την Θεσσαλία της παραγωγής και δημιουργικότητας.

 

Προηγούμενο άρθρο Φεστιβάλ χορωδιών στον Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Τελετή Απονομής Διπλωμάτων της Πολυτεχνικής Σχολής