Ειδήσεις

Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας Φ. Αλεξάκου για τον θάνατο του Στ. Παπαντώνη


Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένεια του αείμνηστου Στέφανου Παπαντώνη, ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου προκάλεσε βαθιά θλίψη στην τοπική μας κοινωνία, όπου έχαιρε μεγάλης εκτίμησης.

Έφυγε ένας καλός φίλος και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του και θα διατηρήσω για πάντα στη μνήμη μου τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ανήσυχο πνεύμα, δραστήριος, μαχητικός, δημιουργικός και αυτοδημιούργητος κατάφερε να ξεχωρίσει στον επιχειρηματικό στίβο, αναπτύσσοντας έντονη επιχειρηματική δράση, ενώ η συνεργατική διάθεση που τον διέκρινε, τον ώθησε να πρωτοστατήσει και σε συνεταιριστικές προσπάθειες, όπως η Ένωση Παντοπωλών και η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Ως εκδότης του “Πρωινού Τύπου” υπηρέτησε με μετριοπάθεια και σεβασμό στην αλήθεια το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική, ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση, δίνοντας παράλληλα μάχες για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου μας, με ιδιαίτερη αγάπη πάντα για την περιοχή της Αργιθέας, τη γενέτειρά του.

Καλό ταξίδι Στέφανε…μας λείπεις… θα σε θυμόμαστε με αγάπη….

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σχεδιάζουμε το νέο Πρόγραμμα LEADER - Παρουσίαση στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας