Ειδήσεις

Δήλωση του δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου για την επανεκλογή του


Συνδημότες – Συνδημότισσες, Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον συνδυασμό μας και σε μένα προσωπικά και μας επανεκλέξατε στην διοίκηση του Δήμου Παλαμά. Η επιλογή σας αυτή μας γεμίζει με τεράστια ευθύνη για την συνέχεια. Αυτή η νίκη ήταν νίκη όσων  ψήφισαν αυτοδιοικητικά. Όσων επέλεξαν πρόσωπα που έχουν γνώση και θέλουν να προσφέρουν. Όσων δεν έπεσαν στην παγίδα να αναγάγουν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης σε εθνικές.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους άλλους δυο συνυποψήφιους μου για τον έντιμο  και χωρίς σοβαρές αντιπαραθέσεις αγώνα που δώσαμε και οι τρείς. Η αξία της νίκης είναι άμεσα συνυφασμένη και με την δύναμη του αντιπάλου και οφείλω να αναγνωρίσω την δυναμική και των δύο.

Κλείνοντας να σας διαβεβαιώσω πως για πέντε χρόνια η δημοτική αρχή αυτή ενήργησε με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, διαφάνεια, διεκδικητικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα. Με αυτές τις αρχές θα πορευθεί  και στην επόμενη τετραετία, συνεχίζοντας να είναι μια Δημοτική αρχή για όλους τους δημότες χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

Προηγούμενο άρθρο 1ο Βραβείο για το 1ο ΓΕΛ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής
Επόμενο άρθρο Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στη μνήμη του Πέτρου Χαρκοπλιά