Ειδήσεις

Δήλωση του Νίκου Καραγιάννη για τις εκλογές


Φίλες και φίλοι, Φτάσαμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου. Όλες αυτές τις ημέρες έδωσα έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα με ειλικρίνεια και καθαρότητα, χωρίς ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με όσους περισσότερους πολίτες μπορούσα και η ανταπόκρισή τους και η αποδοχή ήταν συγκινητική.

Το έργο του Κ. Αγοραστού είναι ορατό και παραδεκτό από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών , ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Γι΄ αυτό και ζητάμε καθαρή εντολή πρώτης Κυριακής. Για να υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο .

Στις εκλογές επιλέγουμε προσωπικότητες με κριτήριο το έργο τους, το ήθος τους, τις ιδέες τους αλλά και την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία και καταξίωση.

Η πολιτική που άσκησα όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει ακριβώς τη φιλοσοφία μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την πολιτική γενικότερα και βασίστηκε στις αρχές της διαφάνειας, αντικειμενικότητας, εντιμότητας και ειλικρίνειας στη σχέση μου με τους πολίτες. Μακριά από λαϊκισμούς , ανέξοδες υποσχέσεις και λασπολογίες.

Τις προηγούμενες φορές είχα δώσει μία μόνο υπόσχεση: ότι θα εργαστώ με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια, λέγοντας την αλήθεια και βοηθώντας τους συμπολίτες μου ,όπου μπορώ. Και πιστεύω ότι το τήρησα απόλυτα, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου.

Το ίδιο υπόσχομαι και τώρα.

Σας ζητώ να πιστέψετε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Με το βλέμμα καθαρό και τη συνείδησή μου ήσυχη , σας κοιτώ  στα μάτια και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Η ψήφος σας θα είναι τιμή αλλά και ευθύνη για μένα. Θα τιμήσω στο ακέραιο την εντολή που θα μου δώσετε και θα σας εκπροσωπήσω επάξια.

Εσείς ψηφίζετε για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα .

Εγώ δεσμεύομαι ότι μπορώ να τα κάνω πράξη !

Σας ευχαριστώ.

 

Νίκος  Γ. Καραγιάννης

Μαθηματικός- M.Sc Πληροφορικής στη Μ. Βρετανία

Διευθυντής 7ου Γυμνασίου Καρδίτσας

πρ. Αντιδήμαρχος Καρδίτσας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό

 

Προηγούμενο άρθρο ΤΕΕ: O οδικός άξονας Λάρισας - Φαρσάλων ύψιστης σημασίας για την ανάπτυξη
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Αναδείξαμε τη Θεσσαλία σε πρώτη αθλητική περιφέρεια της χώρας