Ειδήσεις

Δήλωση του πρώην δημάρχου και Αντινομάρχη Καρδίτσας Δομήνικου Βερίλλη για τον Ε65


Μετά τις θετικές ανακοινώσεις, στις 10 Οκτωβρίου του Γ.Γ. του
Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για έργα και δράσεις στο νομό Καρδίτσας το Υπουργείο και συγκεκριμένα η  επιτροπή παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος  ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ Α επεφύλασσε μία ιστορική απόφαση για την περιοχή μας. Αποφασίστηκε η οριστική ένταξη στο ΕΣΠΑ και η χρηματοδότηση του τμήματος Ξυνιάδας-Λαμίας του Αυτοκινητοδρόμου Ε65. Αποτελεί προσωπικά  για μένα που είχα το όραμα και ξεκίνησα , κάτω από δύσκολες συνθήκες  στις αρχές της δεκαετίας του 90 , την προσπάθεια για την υλοποίησή του νέου
αυτοκινητοδρόμου μία μεγάλη δικαίωση.  Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για  τους πολλούς ( πρόσωπα και συλλόγους της Καρδίτσας) που πίστεψαν και αγωνιστήκαμε κατόπιν, συνεχώς για περίπου δύο δεκαετίες, για την πραγματοποίησή του. Αποτελεί , όμως πέραν της δικαίωσης και ένα καλό παράδειγμα, μία απόδειξη, πως οι αγώνες και οι τεκμηριωμένες προσπάθειες ποτέ δεν πάνε χαμένες.
Τέλος οι προσπάθειες όλων των φορέων και αιρετών εκπροσώπων της Καρδίτσας πρέπει να συνεχιστούν για την ολοκλήρωση του έργου -και με την καλύτερη, για τη Θεσσαλία και τη χώρα, χάραξη-μέχρι την Εγνατία.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώνεται η έκθεση Αϊβαλί του Soloup στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 4ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου