Ειδήσεις

Δήλωση του Χρήστου Δημακόπουλου, Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΚ


Ολοκληρώνοντας την θητεία μου ως Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Καρδίτσας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνδημότες μας για την αγαστή και ειλικρινή συμπόρευση μαζί τους, τους εργαζομένους στην υπηρεσία και ειδικά τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Χρήστο Καρελά,  για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα πέντε αυτά χρόνια, όλη την Δημοτική μας Ομάδα και τον Δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο, για την απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπο μου.

Ειδικά όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, συνεργάτη και πάνω από όλα φίλο, Φώτη Αλεξάκο, για την τιμή που μου έκανε και την ευκαιρία που μου έδωσε, να αγωνιστώ για την επίτευξη των μεγάλων στόχων που θέσαμε στη ΔΕΥΑΚ και θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα καθώς και για την απόφαση μου

να παραμείνω άμισθος Αντιπρόεδρος στα πέντε χρόνια της θητείας μου.

Πάνω από όλα όμως, γιατί με την προτροπή του να ασχοληθώ ως νέος με τα κοινά της πόλης αλλά και του Νομού μας, μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω πολλούς και αξιόλογους συνανθρώπους μας, να αγωνιστώ μαζί τους, προσθέτοντας και εγώ ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και να αποκτήσω εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στα θέματα διοίκησης, δίνοντας μου μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Κλείνοντας να ευχηθώ στη νέα διοίκηση του Δήμου μας καλή επιτυχία στο έργο της, συνεχίζοντας και αυτή με την σειρά της, την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Αναστηλωτικές εργασίες σε μνημεία της Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα