Δεν επηρέασε η ΑΡΓΩ τον ΣΠΑΚ στον πρώτο Αγώνα Κυπέλλου


Συγκλονιστικό ντέρμπι μπροστά σε πολλούς θεατές για τον ΣΠΑΚ με την ”Αργώ” Βόλου.

Η ομάδα του Αλεξίου που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας δυσκολεύτηκε με πολλά λάθη, αλλά τελικά πήρε το ροζ φύλλο του Αγώνα με την Αργώ που δεν συγχωρούσε λάθη και αδράνειες και οδήγησε σε τέσσερα σετ τον ΣΠΑΚ.

Στο πρώτο σετ ήταν φανερή η κούραση της προετοιμασίας με πολλά λάθη σε άμυνα και σέρβις, η Αργώ τα εκμεταλλεύτηκε και επικράτησε με 18-25

Στο δεύτερο σετ ο ΣΠΑΚ μπήκε αποφασισμένος, διόρθωσε πολλά κενά στις άμυνες, με την Αργώ να κυνηγάει σε όλη την διάρκεια ,αλλά η αποφασιστικότητα και η σκληρή δουλεία βγήκε στο τέλος για Καρδιτσιώτικη ομάδα

Τα υπόλοιπα 3 σετ στο 2ο 25-17 στο 3ο 25-17 με το τέταρτο σετ ,που ήταν και αυτό που επιφύλαξε το συγκλονιστικό τέλος για το ΣΠΑΚ αφού στο 12-10 άρχισε η ”πόντο-πόντο” αναμέτρηση  ώστε να τελειώσει με το δυναμικό σκορ 25-22

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΣΠΑΚ : Αλεξίου Φώτης

Βασιλάκος, Παπαγεωργίου Α, Παπαγεωργίου Κ, Αλεξίου Σ., Γιαννουσάς, Λαζινός, Καρράς, Μαλλιώρας(λ),  Χειμωνέτος(λ),  Παπαδόπουλος, Λοϊζος, Καραθάνος, Τρέμμας, Μοϊάνος.

Οι έφηβοι του ΣΠΑΚ

Σε ρυθμό προπόνησης οι νέοι του ΣΠΑΚ πέτυχαν μεγάλη νίκη έκτος έδρας με τον Ασκληπιό Τρικάλων με 3-0 σετ και συνολική διάρκεια αγώνα 60 λεπτών περίπου.

Σε κανένα σετ δε δυσκολευτήκαν να κρατήσουν την διάφορα από τον Ασκληπιό με τα σετ να φωτογραφίζουν μια καλή απόδοση και να επιβραβεύουν τις προσδοκίες του ΣΠΑΚ για την συνέχεια.

Οι έφηβοι του ΣΠΑΚ μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και από την αρχή χωρίς λάθη στις άμυνες τους και στα σέρβις τους ήταν και αυτά που τους έδωσαν την ψυχολογία που χρειαζόταν ώστε να τελειώνουν με καλές και ολοκληρωμένες επιθέσεις.

Τα σετ αναλυτικά:

16-25,14-25,13-25

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΣΠΑΚ : Παπαγεωργίου Τάσος

Βασιλάκος, Μαλλιώρας, Παπαδόπουλος, Φούκας, Μοϊάνος, Καρράς, Χειμωνέτος(λ), Ζορμπάς, Αντωνίου, Λοϊζος.

Γυναίκες

Δεν τα κατάφερε το Γυναικείο αντιπροσωπευτικό τμήμα του ΣΠΑΚ να κερδίσει τον Γ.Σ. Νίκαιας Λαρισας. Οι αθλήτριες του ΣΠΑΚ βρέθηκαν μπροστά στον πίνακα των σετ με 25-23 αλλά η καλή εικόνα δεν συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο του αγώνα.

Οι γυναίκες του ΣΠΑΚ πάλεψαν το 2ο σετ που έληξε με το εκπληκτικό 26-28 ενώ στο 3ο σετ ήταν φανερό ότι η Καρδιτσιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να επιβληθεί και έχασε με 18-25

Η ίδια εικόνα και στο 4ο με τις γυναίκες του ΣΠΑΚ να χάνουν με 15-25.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στα κορίτσια του ΣΠΑΚ στην υπερπροσπάθεια, μιας και μαζί με το φορτωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας του πρωταθλήματος να φέρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στους αγώνες Κυπέλου.

ΣΥΝΘΕΣH

ΣΠΑΚ : Αλεξίου

Καρακαξά, Κωστή, Παγώνη Μ, Παγώνη Α, Τσέλιου, Παπαστεφάνου, Κόλλια, Παπασελλαρίου, Κωνσταντίνου, Καρατζιά, Φώτα (λ).

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση κ. Καραμίντζιου σχετικά με την επίσκεψη του στο Αστυνομικό Μουσείο
Επόμενο άρθρο Σε εξέλιξη το έργο των αναπλάσεων στην Δ.Ε. Καλλιφωνίου