Δημιουργήθηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Καρδίτσας


Χθες το απόγευμα αρκετοί συμπολίτες Καρδιτσιώτες, τους οποίους ενώνει η αγάπη για την Καρδίτσα και η διάθεση προσφοράς, συναντήθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης, με σκοπό να προχωρήσουν στη δημιουργία Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για την Καρδίτσα.

Η Καρδίτσα είναι η πόλη στην οποία ζουν και δραστηριοποιούνται, την οποία όμως βλέπουν καθημερινά -όπως δηλώνουν- να διολισθαίνει στην εγκατάλειψη και στην παρακμή. Αιτία η σημερινή Δημοτική Αρχή, που δηλώνει ανήμπορη να αντιδράσει και περιορίζεται σε μια απλή διαχείριση.

Στην Κίνηση αυτή συμμετέχουν άνθρωποι καταξιωμένοι, επαγγελματικά και κοινωνικά, με δείγματα γραφής στην Τοπική Κοινωνία και όραμά τους είναι μια Δημοτική Αρχή ακηδεμόνευτη και απαγκιστρωμένη από την κεντρική εξουσία.

H Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Καρδίτσας αποφάσισε να πλαισιωθεί με Άξιους συμπολίτες από όλους τους κομματικούς και επαγγελματικούς χώρους, που τους ενώνει το βαθύ αίσθημα Ευθύνης και Προσφοράς για την Καρδίτσα, που είναι “η Πόλη της Ζωής μας” -όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν- για να έρθει ξανά η Ελπίδα και η Πίστη σε ένα καλύτερο Αύριο, σε μια άλλη καλύτερη καθημερινότητα για τους Καρδιτσιώτες.

 

Προηγούμενο άρθρο Κατασκευάστηκε το τεχνικό στο ρέμα Αγράμπελη της Οξυάς Μουζακίου
Επόμενο άρθρο 1ο Τουρνουά «Δημήτρης Κορώνης»