Δημιουργία τμήματος backgammon


O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας πρόσφατα αποφάσισε την δημιουργία τμήματος backgammon, μετά από παραινέσεις του Ομίλου μας και αποτελεί τον πέμπτο Όμιλο στην Ελλάδα που εντάσσει στις δραστηριότητές του το Αγωνιστικό Τάβλι. Το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» στα πλαίσια της διάδοσης του αθλήματος στην Ελλάδα θα συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στις προσπάθειες του γειτονικού Ομίλου.
Ως πρώτο βήμα στην προσπάθεια αυτή, την Κυριακή 24/5 και ώρα 10.30΄ στην Λάρισα (καφέ ΕΝΝΕΑ, Βόλου 1) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας μεταξύ παικτών του Ομίλου μας και του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας, στην διάρκεια της οποίας θα διεξαχθούν αγώνες επίδειξης και εκμάθησης του Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon).
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6979593255.
Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Σ.Α.Τ.Ο.Κ. συνεχίζονται με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος οι οποίες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 28/5 και ώρα 18.00΄ στο καφενείο Ηλία Ελευθερίου (Καραΐσκάκη 13) και την Πέμπτη 4/6. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.
Επίσης, την Τρίτη 26/5 και ώρα 18.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ θα διεξαχθούν αγώνες μπριτζ μεταξύ των παικτών του Ομίλου μας, ενώ την Τρίτη 2/6 θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα αγώνες μπριτζ όπου οι αθλητές μας θα συναγωνιστούν τους αθλητές του γειτονικού συλλόγου, στην πρώτη εκτός έδρας αγωνιστική δραστηριότητα του νεοσύστατου τμήματος του Ομίλου μας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας στα γραφεία της ENI SPA
Επόμενο άρθρο Συνεχίστηκαν οι αγώνες του 3ου Διασχολικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου