Ειδήσεις

Διάκριση για την ομάδα του Karditsa Earthquake Project


Την ομάδα του “Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν δράσει”, Προγράμματος του Εργαστηριακού Κέντρου Καρδίτσας, που πήρε μέρος και βραβεύτηκε στο διαγωνισμό “Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο” του Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Ελληνογερμανικής Αγωγής, υποδέχθηκαν η Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Η Ομάδα διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά στο συγκεκριμένο πανελλήνιο διαγωνισμό, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την πόλη μας.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, Αφροδίτη Καρακώστα, Σταυρούλα Ράικου, Αντιγόνη Χαβαλέ, Κωνσταντίνος Πεταλούδας, Παντελής Θεοδωράκος, Δημήτρης Κωνσταντάκος, Βίρον Τζέκα, Κωνσταντίνος Στάθης, Βαλάντης Μήττας, Θωμάς Μπανούτσος, Άντι Ντούσκου, με τον καθηγητή τους και Υπεύθυνο του Προγράμματος, κο Ιωάννη Παπαϊωάννου, και το Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Καρδίτσας, κο Μίλτιάδη Νικολακάκο, επισκέφθηκαν μαζί με το βραβευμένο σεισμογράφο την Επισκοπή, όπου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια την Ομάδα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κος Παπανούσκας που τη συνεχάρη για την επιτυχία της και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της για τις μελλοντικά δράσεις της. Ο κος Παπανούσκας απένειμε επαίνους σε όλα τα μέλη της Ομάδας και σε όσους εργάστηκαν για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Στα πλαίσια του Προγράμματος, πραγματοποιούνται ενημερώσεις σε σχολεία και σε φορείς. Το email επικοινωνίας είναι karditsaearthquakeproject@mail.com.

Προηγούμενο άρθρο Μια όμορφη εμπειρία για τις Αμαζόνες
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού Καραϊσκακείων στο Μαυρομμάτι