Ειδήσεις

Διήμερη εκδρομή Σχολής Ολυμπιακού


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27-28/2 η εκδρομή που διοργάνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα με τη συμμετοχή της Ακαδημίας του Προδρομιακού.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την άφιξη της αποστολής στο μουσείο του Ολυμπιακού, όπου η ξεναγός ταξίδεψε τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου και τους γονείς τους στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού μέσα από ιστορικά αθλητικά κειμήλια, κύπελλα, έντυπα και φωτογραφικό υλικό.

Από τις δραστηριότητες δε θα μπορούσε να λείψει η αγωνιστική δράση και το απόγευμα του Σαββάτου οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού της Λάρνακας και εν συνεχεία με την Κεντρική Σχολή Καραϊσκάκη. Στο τέλος του αγώνα τα παιδιά φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με φόντο το στάδιο Καραϊσκάκη ως παιδική ανάμνηση μιας ξεχωριστής εκδρομής.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκίνησε με την παρακολούθηση του αγώνα των νέων του Ολυμπιακού (Κ20) με τη Βέροια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στη συνέχεια η αποστολή επιβιβάστηκε στο λεωφορείο με σταθμό το στάδιο Καραϊσκάκη για την παρακολούθηση του αγώνα της Superleague Ολυμπιακός – Βέροια. Έξι παιδιά είχαν τη χαρά να συνοδεύσουν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η υπόλοιπη αποστολή βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου μετά από ευγενική χορήγηση προσκλήσεων του προέδρου μας  της ΠΑΕ Ολυμπιακός κου Ευάγγελου Μαρινάκη . Ήταν μάλιστα προνομιακή η παρουσία των Καρδιτσιωτών στο Καραϊσκάκη μιας και οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το 43ο πρωτάθλημα με το εμφατικό 3-0.

Ο Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα κ. Σχορετσανίτης που συνόδευσε την αποστολή σε αυτό το ευχάριστο ταξίδι γνώσης και διασκέδασης, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει εποικοδομητικές συνομιλίες με τον κ. Βασίλη Νάνο, διευθυντή  του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού και την κ. Λυδιά Κριμιτζά, υπεύθυνη της Κεντρικής Σχολής Καραϊσκάκη, για την άρτια λειτουργία της Σχολής στην Καρδίτσα.

Τα μέλη της αποστολής επέστρεψαν ευχαριστημένα στην Καρδίτσα και αυτό αποτελεί υπόσχεση για να επαναληφθεί η εκδρομή με περισσότερες δράσεις και παραστάσεις! Ευχαριστούμε το καφέ «MIKEL» στην Καρδίτσα για την ευγενική προσφορά ετοίμων γευμάτων και εμφιαλωμένου νερού στους μικρούς αθλητές.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας για την Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθρο Επιμορφωτική ημερίδα στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας για τα ευρωπαϊκά προγράμματα