Ειδήσεις

Διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα για όλες τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας


Διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό, επιμορφωτικό πρόγραμμα (12 ωρών) με θέμα «ΕΥΡΕΣΗ ΞΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ» για όλες τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει ο ΣΘΕΒ.

Στο διήμερο πρόγραμμα οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα, να καταρτιστούν  στην έρευνα ξένης αγοράς, στην οργάνωση δικτύου διανομής, στις τεχνικές και στρατηγικές της διαπολιτισμικής διαπραγμάτευσης καθώς και σε τελωνειακά και φορολογικά θέματα, που σχετίζονται με τις εξαγωγές. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με σκοπό τη σωστή οργάνωση συναντήσεων σε διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη πωλήσεων και εξαγωγών. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις  2 & 3 /11/2016 (Τετάρτη  & Πέμπτη 16:00-21:00)    στον ΣΘΕΒ.

Εισηγήτρια του προγράμματος θα είναι η κα Παππά Ρούλα, ειδική σε γνώσεις στις εισαγωγές και  στις εξαγωγές προϊόντων, σύμβουλος σε εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων, σε εταιρείες κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων και σε βιομηχανίες κατασκευών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr κα Απ. Χαρμάνη, μέχρι και την 21/10/2016.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Χρ. Κατσαβριά για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και καινοτομίας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση περιφερειάρχη με φοιτητές της ομάδας Κένταυρος