Ειδήσεις

Διήμερο σεμινάριο του ΣΘΕΒ για τα μέλη του


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 17:00-21:15 και το Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 09:00-13:15 με θέμα: «Δημιουργήστε ένα πετυχημένο site και διαφημίστε το αποτελεσματικά».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση δημιουργίας αλλά και διαχείρισης ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος και site όπου οι ενδιαφερόμενοι θα  είναι σε θέση να χαράξουν μία στρατηγική στο digital marketing χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Ενδεικτικά στο σεμινάριο θα αναλυθούν ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα site ή e-shop ελκυστικό στο κοινό, καθώς και η σωστή δομή που πρέπει να έχει η αρχική τους σελίδα. Ακόμη, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μηχανισμούς με τους οποίους μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω των e-shops και τους λόγους που συνήθως αποτυγχάνουν αυτά. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν πως να στήσουν τη δική τους πραγματική καμπάνια σε Google Adwords, Facebook, Instagram, για τις δυνατότητες βελτιστοποίησής της και πώς να επιλέξουν τη σωστή διαδικασία με την οποία θα κάνουν τον προϋπολογισμό.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την κατασκευή και διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων και να αποκτήσουν δεξιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη, προβολή και προώθησή τους στο διαδίκτυο.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Αρσένης Πασχόπουλος, ο οποίος είναι απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University  και από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινάει από το 1996. Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line καθώς και συγγραφέας βιβλίων.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2018.

Ο Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 20 Ιουνίου 2018.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Επόμενο άρθρο Ο ΣΒΘΚΕ για την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία