Διήμερο συναρπαστικών και δημιουργικών δράσεων για παιδιά στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά»


Δύο ωραίες δράσεις θα έχουν ην ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά της πόλης μας, στην παιδική βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά» της πλατείας «Δημ. Γιολδάση» του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ ρετρό «Μέρες ραδιοφώνου» το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, θα παρουσιάσουμε στα παιδιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παλιά επαγγέλματα ζωντανέψτε».

Θα διαβάσουμε το πολύ ωραίο βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη «Παλιά επαγγέλματα, ζωντανέψτεεεε!» και στη συνέχεια χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, θα παίξουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Η μέρα θα τελειώσει με θεατρικό παιχνίδι και αναπαραστάσεις ρόλων των παλιών επαγγελματιών.

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, το πρωί, πάλι στις 11, σε συνεργασία με το 3ο ΚΔΑΠ Δήμου Καρδίτσας, τα παιδιά των ΚΔΑΠ, αλλά και των παιδικών βιβλιοθηκών, θα δώσουν χρώμα σε μικρά γυάλινα μπουκάλια, μέσα στα οποία θα ρίξουν το ευχετήριό τους μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Με τα μπουκάλια κι άλλα ανακυκλώσιμα αντικείμενα που θα φιλοτεχνήσουμε, θα στολίσουμε στις 10 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας «Δημ. Γιολδάση».

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6978413464 & 6945160697 Κο Θανάση Κουρόγλου.

Προηγούμενο άρθρο Η Καρδίτσα κινδυνεύει από τις πλημμύρες
Επόμενο άρθρο Ψήφισμα Δ.Σ. Σοφάδων για ΕΝΦΙΑ και αντικειμενικές αξίες