Ειδήσεις

Διαγωνισμός Ζωγραφικής με Θέμα: Αναπνέοντας Καθαρό Αέρα… Ακριβή μου Ανάσα


Το ΠΜΣ Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο: «Αναπνέοντας Καθαρό Αέρα… Ακριβή μου Ανάσα».
Ο διαγωνισμός διενεργείται σε συνέχεια των 2 Εθνικών Φοιτητικών Διαγωνισμών ζωγραφικής με θέμα προηγούμενων διαγωνισμών «Απεικονίζω με Ζωγραφική μια παγκόσμια ημέρα του τομέα της Υγείας» οι οποίοι υλοποιήθηκαν  στα πλαίσια των Παγκόσμιων και διεθνών Ημερών που σχετίζονται με την Ιατρική Κοινότητα.
Στο διαγωνισμό φέτος μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Ενήλικες ανεξαρτήτου Ηλικίας και καλούνται να απεικονίσουν την ιδέα τους η οποία θα πρέπει να είναι βασισμένη στην εξής φράση: «Αναπνέοντας Καθαρό Αέρα … Ακριβή μου Ανάσα».
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία να εκφραστούν οι συμμετέχοντες καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής, να απεικονίσουν καμπάνιες μέσω του σχεδίου τους δημιουργώντας έργα ατομικά τα οποία στη συνέχεια θα αξιολογηθούν και θα εκτεθούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Ο διαγωνισμός ξεκινά την 10η Μαΐου 2019 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων είναι η 10 Ιουλίου 2019.
Για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να ενημερωθείτε από τoν ιστότοπο   http://acare.med.uth.gr/ανακοινώσεις/
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2019 και τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν:
•Στο καλύτερο έργο θα δοθεί μια «Επιταγή Δώρου αξίας 100€» για αγορές σε Super Market δωρεά μεγάλης γνωστής αλυσίδας Super Market.
•Τιμητικές Διακρίσεις στα 3 πρώτα καλύτερα σχέδια.
•Έπαινος σε όλους τους υποψηφίους.
•Κατά την ημέρα της απονομής τα έργα των υποψηφίων θα είναι εκτεθειμένα στο χώρο της εκδήλωσης.
•Τα έργα μπορεί να αποτελέσουν μέρος παρουσίασης συνεδρίου – ημερίδας – έκθεσης.
•Τα έργα με τα στοιχεία των δημιουργών μπορεί να απεικονιστούν σε βιβλίο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

 

Προηγούμενο άρθρο Μετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων Θεσσαλίας 26ης Μαΐου 2019
Επόμενο άρθρο Κ. Παπαλός: Πάμε μαζί για έναν ανθρώπινο, ισχυρό και... καθαρό Δήμο Καρδίτσας!!!