Ειδήσεις

Διακρίσεις για αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας


Στις 08/09-04-2017 διεξήχθη στην περιοχή Σωτήρα Τρικάλων το τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας, κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Γυναικών και Αντρών. Ο Π.Ο. Καρδίτσας συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση προσφέροντας την αρωγή του για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση με μέλη του ΔΣ και με εθελοντές στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ποδηλασίας της Κεντρικής Ελλάδας. Στο αγωνιστικό σκέλος ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε από τον Ηλία Σακελλαρόπουλο στην κατηγορία Παίδων, ο Τρέμμας Αναστάσιος δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω μιας ίωσης. Ο Ηλίας την πρώτη ημέρα στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση , ασημένιο μετάλλιο δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και την δεύτερη ημέρα στον αγώνα αντοχής την Τετάρτη θέση.
Στην κατηγορία αντρών ο Π.Ο.Καρδιτσας εκπροσωπήθηκε από τις Ευστάθιου Κων/νο και Παγουρτζή Παναγιώτη . Στην ατομική χρόνο μέτρηση ο Ευστάθιου κατέκτησε την Τετάρτη θέση και ο Παγουρτζης την δωδέκατη . Την επόμενη ημέρα στην αντοχή ο Ευστάθιου κατέκτησε την όγδοη θέση στο τελικό σπριντ και ο Παγουρτζης την δέκατη Πέμπτη θέση μετά από σκασμενο ελαστικό .
Ευχαριστούμε την Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας , τον Προεδρο κο Δαλαβικα Κων/νοκαι ,τον Ασκληπιό Τρικάλων για την πετυχημένη διοργάνωση, τους αθλητές μας, τα μέλη μας και τους χορηγούς μας!!!!

 

 

Με εκτίμηση το ΔΣ του ομίλου

 

Προηγούμενο άρθρο Παρεμβάσεις στους κόμβους Αγ. Βησσαρίου-Φαναρίου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου