Διαμόρφωση της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης RIS3 στον Αγροδιατροφικό Τομέα


Στο πλαίσιο των εργασιών διαβούλευσης για την διαμόρφωση Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού RIS3 (Regional Innovation Strategies for Smart Specialization), για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας Θεσσαλίας διοργανώνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 πμ, εκδήλωση, στο αμφιθέατρο του τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές.

 

Μετά την παρουσίαση των δυο βασικών αξόνων: α. Της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης RIS3 και β. Την εξειδίκευσή του RIS3 για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Αγροδιατροφικό τομέα, θα ακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για τον καθορισμό της τελικής πρότασης του Αγροδιατροφικού τομέα σε επίπεδο Περιφέρειας.

 

Οι διαδικασίες διαβούλευσης για τις λοιπές θεματικές ενότητες της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης θα συνεχισθούν με αντίστοιχες εκδηλώσεις και συναντήσεις εργασίας στο προσεχές διάστημα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συμπαράσταση από τo Κέντρο Ορίζοντες στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους
Επόμενο άρθρο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καρδίτσας