Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Σοφάδων


Με απόλυτη επιτυχία και χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η δεύτερη Διανομή τροφίμων στο Δήμο Σοφάδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σοφάδων προχώρησε την Τρίτη και την Τετάρτη σε διανομή οσπρίων, ζυμαρικών, ειδών βασικής υλικής συνδρομής, βρεφικών ειδών, ελαιόλαδου και κοτόπουλου προχώρησε ενώ η διανομή συνεχίζεται και την Πέμπτη 23Μαρτίου 2016.

Οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Υποστήριξης Ρομά και

Ευπαθών Ομάδων της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ. υποστήριξαν άψογα την διαδικασία με αποτέλεσμα η διανομή να κυλήσει και να ολοκληρωθεί ομαλά.

Η καλή οργάνωση του χώρου και η συμβολή του προσωπικού βοήθησε σημαντικά στην ταχύτατη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων χωρίς να υπάρχουν μεγάλες ουρές και ταλαιπωρία .

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης είχαν διανεμηθεί προϊόντα σε 1125 ωφελούμενους από τους 1313 συνολικά του Δήμου Σοφάδων.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΟΙΕΣ κ. Δημήτριος Ζάβαλος σε σχετική του δήλωση τόνισε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια για τους μη έχοντες και ο Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσει να συμβάλει στην υλοποίηση ανάλογων προγραμμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, την αυξημένη ανεργία, αλλά και την οικονομική δυσπραγία που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόνωσης και ανακούφισης των δημοτών μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο το Συμπόσιο
Επόμενο άρθρο H ομιλία της Χρ. Κατσαβριά στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων