Ειδήσεις

Διδακτική επίσκεψη του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Καρδίτσας


Τα τμήματα της Β’ τάξης του τομέα Μηχανολογίας και της Γ΄ τάξης της ειδικότητας “Τεχνικός Οχημάτων” του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Καρδίτσας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΙΚΤΕΟ Μουχτής & Σια Ε.Ε. με συνοδούς εκπαιδευτικούς τους Ε. Δανιήλ, Β. Κλιάφα και Ι. Νασιάκο.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από την τεχνική υπεύθυνη του κέντρου κ. Σ. Καμινιώτη και ενημερώθηκαν για τους κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία του ΚΤΕΟ καθώς και για την διαδικασία τεχνικού ελέγχου για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Στη συνέχεια παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τη διεξαγωγή ενός πλήρους ελέγχου επιβατηγού αυτοκινήτου από τους υπεύθυνους τεχνικού ελέγχου Σ. Αγγέλου, Ε. Κωστάμη, Χ. Σιώμο και Κ. Σουλτάτη, που παρουσίασαν στους μαθητές τη λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού των αυτόματων γραμμών τεχνικού ελέγχου επιλύοντας όλες τις απορίες τους.

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Καρδίτσας ευχαριστούν το ΙΚΤΕΟ Μουχτής για τη φιλοξενία και την ευκαιρία για συμμετοχή των μαθητών σε βιωματική μάθηση που αποτιμήθηκε από αυτούς ως μια πολύτιμη εμπειρία.

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Επιτυχημένα sites και e-shops και πωλήσεις
Επόμενο άρθρο Η πρόταση του ΙΕΠ για τα προγράμματα σπουδών της Γ ΄ Λυκείου