Ειδήσεις

Διευκρίνιση για την παλιά Ηλεκτρική Καρδίτσας


Επειδή δημοσιεύτηκε με δελτίο τύπου ότι δωρητής είναι ο κύριος Βασίλης Μπρακατσούλας, διευκρινίζω με το παρόν ότι δωρητής είναι και ο εκλιπών αδερφός μου, Αθανάσιος Μπρακατσούλας, που εκπροσωπείται σήμερα από τα παιδιά του Κωνσταντίνο και Εμμανουήλ.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι η μελέτη που δωρίσαμε είναι από καιρό πλήρης, ολοκληρωμένη, εγκεκριμένη ήδη από τον Ιούνιο του 2019 από το Υπουργείο Πολιτισμού και απεσταλμένη τόσο στις υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας, όσο και στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσης έχει γίνει δωρεά και αποστολή των τευχών δημοπράτησης και των λεπτομερών σχεδίων που συνοδεύουν τη μελέτη και είναι απαραίτητα για τη δημοπράτηση. Το μόνο που απομένει είναι ο έλεγχος του συνόλου της μελέτης και τευχών δημοπράτησης από την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την οποία συνεργαζόμαστε άριστα και στενά. Ο έλεγχος γίνεται έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη διαδικασία της δημοπράτησης.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και παραμένουμε αρωγοί στην προσπάθεια υλοποίησης της μετατροπής της Παλιάς Ηλεκτρικής σε πολιτιστικό κέντρο. Αναμένουμε την ανάδειξη του αναδόχου και την έναρξη κατασκευής του έργου και θα επανέλθουμε τότε με νέα ανακοίνωση που θα αναφέρεται στο ιστορικό της δωρεάς και του έργου.

 

Για τους δωρητές, Βασίλης Μπρακατσούλας, Συγγραφέας, πρ. Βουλευτής

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Αποκατάσταση ζημιών στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας με όρια Ευρυτανίας