Ειδήσεις

Διλήμματα στην Επιχειρηματικότητα- Πώς να επιλέξω την κατάλληλη λύση


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών αφουγκράζεται  τις ανάγκες των ημερών αλλά και των πολλών διλημμάτων που ταλανίζουν τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τις επιχειρήσεις, με γνώμονα αυτό διοργανώνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου(16:00-21:00) εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών, με θέμα:  «Διλήμματα στην Επιχειρηματικότητα- Πώς να επιλέξω την κατάλληλη λύση».

Στόχος του διαδραστικού αυτού σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες συγκεκριμένους τρόπους, τεχνικές και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ανταποκρίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και άμεσα στις καθημερινές τους απαιτήσεις και στη λήψη της Κατάλληλης Λύσης Χωρίς Διλήμματα.

Εισηγήτριες του προγράμματος θα είναι οι κυρίες Ασημίνα Ερκετζίκη, Ψυχολόγος, Εκπαιδευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt& Νατάλια Μαρίνκοβιτς, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Σύμβουλος Ολιστικής Υγείας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και σε όσους αντιμετωπίζουν διλήμματα στον εργασιακό χώρο τους.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί μέσω 0,24% ΛΑΕΚ- ΟΑΕΔ (καταληκτική ημερομηνία έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017)

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ ( αρμόδια κα Αποστολία Χαρμάνη) τηλέφωνο επικοινωνίας : 2410555507 &e-mail: education@sthev.gr

Προηγούμενο άρθρο Ιατρική ημερίδα για τα προβλήματα του μαστού στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας στην 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης