Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Καρδίτσα


 Ενημερωτική Ημερίδα για την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» διοργανώνεται την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19.00΄ στην Καρδίτσα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Η ημερίδα αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των πολιτών για την ασφαλή πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο, αλλά και η πληροφόρηση του κοινού και ιδιαίτερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και πώς να προστατευτούν από αυτούς.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ντίνος Ρόβλιας και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Ραχωβίτσας.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Τη διατήρηση των κλινικών, των κλινών και των οργανικών θέσεων κάθε κατηγορίας εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας»
Επόμενο άρθρο Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων