Ειδήσεις

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 21η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ» (Α.Μ.: 10/2013). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» (Α.Μ.: 9/2016). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ» (Α.Μ.: 4/2016). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης για την παράδοση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Παιδικής Χαράς Νεοχωρίου». (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Κατεπείγουσα αποκατάσταση υδρομάστευσης Πεζούλας». (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση των συμβάσεων για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης έτους 2016. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος )
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών 2017» (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση εγκαταστάσεων Χιονοδρομικού Κέντρου Αγράφων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγητής:Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τοποθέτηση φωτιστικών. (Εισηγητής:Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή αιρετών του Δήμου στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Θεσσαλονίκη. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ονοματοδοσία οδού στην Τ.Κ. Μεσενικόλα. (Εισηγητής:Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανάκληση της 218/2016 απόφασης του Δ.Σ. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2017. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

Επίσης την 21η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα θα ακολουθήσει και δεύτερη συνεδρίαση και ώρα 18:00 με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα οικ. έτους 2017. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

 

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Στεργιόπουλος

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλαλητήριο αγροτών στην Καρδίτσα στις 5 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ με υποψήφιους μηχανικούς της ΔΚΠ της Π.Ε Καρδίτσας