Ειδήσεις

Διπλή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αργιθέας


Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Πετρίλο, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο   Εισήγηση για 7η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
Θέμα:2ο   Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για “συμπλήρωση ΦΟΠ στην Τ. Κ. Ανθηρού στη θέση Ποταμιά πλησίον οικίας Ηλία Παπαδόπουλου”.
Θέμα:3ο   Έγκριση όρων πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικών εκτάσεων για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, σταθμών και εγκαταστάσεων σταθερής τηλεφωνίας και σημάτων λήψης και εκπομπής σημάτων.
Θέμα:4ο   Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς σύνταξης της γεωλογικής έκθεσης με τίτλο: “Λήψη μέτρων για την μετρίαση των επιπτώσεων κατολίσθησης ανάντη οικισμού Πετροχωρίου Δήμου Αργιθέας”.
Θέμα:5ο   Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς για την σύνταξη της μελέτης με τίτλο: “Αποκατάσταση οδού Χάρις (Κρανιά) – Βασιλάδες – Χαλκιόπουλο Τ. Κ. Πετρίλου στη θέση Ρέμα “Λεύκας” της Δ. Ε. Ανατολικής Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας”.

Στις 15:00 θα ακολουθήσει και δεύτερη συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2018.
Θέμα:2ο Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια φιλοξένησε και ξενάγησε δημοσιογράφους από το Τελ Αβίβ
Επόμενο άρθρο Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του 5ου Καραγκούνικου Ανταμώματος