Διόδια Μοσχοχωρίου : Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι του ΠΑΜΕ, εκ των οποίων και 4 Καρδιτσιώτες


Να καταργηθούν τα διόδια και να απαλλαγεί ο λαός από ένα διαρκές χαράτσι που φέρνει απόγνωση και αγανάκτηση στους εργαζόμενους, προσφέρει όμως κέρδη στους κατασκευαστικούς ομίλους, Τα παραπάνω υπογράμμισε από τα 8 μέλη του ΠΑΜΕ που δικάζονταν στο Πλημμελειοδικείο της Λάρισας για «αδίκημα» που έκαναν τον Ιούνη του 2010 στα διόδια του Μοσχοχωρίου.

Οι εθνικοί δρόμοι κατασκευάστηκαν βασικά από τα χρήματα του φορολογούμενου λαού, ενώ τα διόδια είναι τα επιπλέον χαράτσια που επιβάλλονται στους διερχόμενους και ένα μέρος από αυτά επιμερίζεται στο βαλάντιο του φορολογούμενου. Παρα την δυσφορία, τις καταγγελίες, τα διόδια αυξάνονται σε αριθμό, γίνονται ακριβότερα.

Τα δυσβάσταχτα διόδια σε συνδυασμό και με την οικονομική κρίση εξαναγκάζουν τους οδηγούς να κινούνται από παράδρομους με συνέπεια να χάνονται ζωές, να αυξάνονται οι δαπάνες μεταφοράς, να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορούμενων. Τελικά, το δικαστήριο τους αθώωσε. Από τους 8 που αθωώθηκαν οι 4 ήταν Καρδιτσιώτες (Θεοδωρίδης Κώστας, Κουτής Αποστόλης, Κρανιάς Βασίλης, Σιώκος Μιχάλης).

 

Προηγούμενο άρθρο Oι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Καρδίτσας θα γίνονται και πάλι στο Δημοτικό Κιν/θέατρο
Επόμενο άρθρο Μια μικρή κριτική καρδιάς για μια μεγάλη παράσταση