Ειδήσεις

ΔΟΠΑΠΑΠ: Θα είμαστε πάντα δίπλα σε συλλόγους και φορείς


Η θεομηνία που έπληξε το νομό Καρδίτσας στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Ο αθλητισμός φυσικά και δεν έμεινε αλώβητος σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης της Καρδίτσας υπέστησαν μεγάλες καταστροφές με αποτέλεσμα όλοι οι σύλλογοι που στεγάζονται σε αυτές (κλειστά γυμναστήρια) να μην μπορούν να κάνουν προετοιμασία έτσι ώστε να είναι έτοιμοι στην έναρξη των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε θετικά σε αιτήματα  συλλόγων της πόλης της Καρδίτσας (Α.Σ. Καρδίτσας- Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Καρδίτσας – Ολυμπιακός Καρδίτσας – Κ.Β.Α – Σ.Π.Α.Κ) και παραχώρησε ώρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά για προπόνηση τηρώντας πιστά όλες τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ για τον covid-19.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σε συλλόγους και φορείς του νομού μας που χρειάζονται στήριξη και ευχόμαστε από καρδιάς αυτή να είναι και η τελευταία δοκιμασία που υπέστησαν.

Προηγούμενο άρθρο Να κλείσουν τα σχολεία στις 15 Οκτώβρη – Να απεργήσουμε όλοι
Επόμενο άρθρο Ιερατικές Συνάξεις από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων