Ειδήσεις

Δράσεις του ΕΒΕ με στόχο την τόνωση της αγοράς


Πασχαλινές εκδηλώσεις με σύνθημα «Ψωνίζω από τα εμπορικά καταστήματα του νομού και κερδίζω» διοργανώνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας με στόχο την τόνωση της αγοράς κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Με κάθε αγορά από 10 ευρώ και άνω, ο κάθε καταναλωτής θα λαμβάνει ένα κουπόνι το οποίο θα μπορεί να ρίξει σε ειδικές κάλπες που θα στηθούν στις κεντρικές πλατείες της Καρδίτσας, των Σοφάδων, του Παλαμά και του Μουζακίου τη Μεγάλη Τετάρτη, τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο.

Η ανάδειξη των τυχερών νικητών που θα κερδίσουν ποικίλα δώρα (ηλεκτρικές συσκευές, δωροεπιταγές  τροφίμων και άλλα) θα γίνει στις 2 Μαϊου στο Επιμελητήριο παρουσία συμβολαιογράφου.

Η παραπάνω δράση ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Γιώργος Ντενίσης και ο Β΄Αντιπρόεδρος Σαράντης Εκιζόγλου.

Ο κ. Ντενίσης κάλεσε τους Καρδιτσιώτες να αγκαλιάσουν τη δράση και να στηρίξουν με τον τρόπο τους την τοπική αγορά.

Από την πλευρά του, ο κ. Εκίζογλου τόνισε τα εξής: «Η  Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας υλοποιώντας απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και με γνώμονα την τόνωση των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων διοργανώνει Πασχαλινές Εκδηλώσεις με το σύνθημα: «Ψωνίζω από τα εμπορικά καταστήματα του νομού και κερδίζω».

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε με αυτή τη στοχευμένη δράση είναι να κρατήσουμε τον κόσμο όχι απλά στην τοπική αγορά, αλλά να τον παρακινήσουμε να κάνει τις αγορές του από τοπικές επιχειρήσεις του νομού οι οποίες θα διαθέτουν και τα κουπόνια δώρων και όχι από τις πολυεθνικές –μεγάλες εταιρείες μη μέλη του Επιμελητηρίου.

Με κάθε αγορά 10€ και άνω, από τα εμπορικά καταστήματα του Νομού μας, από 18/4 έως 27/4/2019 ο καταναλωτής παίρνει ένα κουπόνι το οποίο ρίχνει στις κάλπες που θα τοποθετηθούν τη Μ. Τετάρτη, τη Μ. Πέμπτη και το Μ. Σάββατο (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) στις κεντρικές πλατείες, Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου και μπαίνει στην κλήρωση για  πλούσια δώρα. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 2 Μαΐου  2019 και ώρα 14:00 στο Επιμελητήριο Καρδίτσας παρουσία Συμβολαιογράφου.

Για το λόγο αυτό έχουν τυπωθεί 200.000 κουπόνια και  είναι ήδη σε εξέλιξη η διανομή τους σε όλα τα εμπορικά καταστήματα σε Καρδίτσα (πάνω από 125.000), Παλαμά, Σοφάδες, Μουζάκι (από 25.000 περίπου).

Επίσης 50.000 κουπόνια βρίσκονται στο Επιμελητήριο και είναι στη διάθεση των επιχειρηματιών που δεν έχουν προμηθευτεί, να προσέλθουν να πάρουν από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των επιχειρηματιών στη δράση αυτή.

Στο εγχείρημα αυτό το Επιμελητήριο Καρδίτσας δεν είναι μόνο του. Ευχαριστούμε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας για τη χορηγία της καθώς και τους επιχειρηματίες που προσέφεραν τα δώρα για την κλήρωση».

 

Προηγούμενο άρθρο Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Δ. Λ. Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Προχωρούν οι διαδικασίες για το νέο Δημαρχείο Καρδίτσας