Δραστηριότητα του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας για την 8η Μάρτη


Συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών ν. Καρδίτσας με ευκαιρία την 8 Μάρτη Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ των εργαζομένων, της ΠΑΣΕΒΕ των μικρεμπόρων, του ΜΑΣ των σπουδαστών-φοιτητών και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Την Παρασκευή 6 Μάρτη έγιναν:

  • Περιοδείες με στελέχη της ΕΟΑΣΚ και του Συλλόγου Γυναικών και συναντήσεις με τις διοικήσεις των Κέντρων Υγείας Σοφάδων και Παλαμά αντίστοιχα όπου αναδείχτηκαν οι τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και μηχανήματα.

  • Ομιλίες σε μαθητές τόσο στο ΕΠΑΛ Σοφάδων όσο και στους μαθητές λυκείου του Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας. Ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική συζήτηση.

Το Σάββατο 7 Μάρτη έγιναν:

  • Ομιλία στις εργαζόμενες από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και το σύλλογο γυναικών στο πολυκατάστημα «ΧΟΝΤΟΣ».

  • Ομιλία στο Λεοντάρι σε αγρότισσες χωριών των Σοφάδων.

  • Την Κυριακή 8 Μάρτη στις 6.30 μμ στο καφέ «ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΤΙ» με μαζική παρουσία γυναικών, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση που περιλάμβανε ομιλία με θέμα: «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΕΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ» από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κλεοπάτρα Ζούκα.

Την εκδήλωση άνοιξε η εκπρόσωπος του ΜΑΣ και χαιρετισμό έκανε ο εκπρόσωπος της ΕΟΑΣΚ Βαγγέλης Μπούτας. Προβλήθηκε ακόμα η ταινία : «Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

  • Την Δευτέρα 9 Μάρτη οι δραστηριότητες για την 8 Μάρτη ολοκληρώνονται με ομιλία σε τμήματα μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Προηγούμενο άρθρο Παράταση για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διέλευσης των διοδίων από αναπηρικά Ι.Χ.
Επόμενο άρθρο Αντάμωσαν οι Μαυρομματιανοί των Αθηνών