Ειδήσεις

Δραστηριότητες επικοινωνίας οργανώνει η ΕΣΕΚ


Την τρέχουσα εβδομάδα η Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας (ΕΣΕΚ) αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στον τομέα της επικοινωνίας με τους συνεταίρους και με πολίτες.

Έτσι, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00. πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της ΕΣΕΚ με το Δήμαρχο Παλαμά κ. Σακελλαρίου καθώς και με συνεταίρους από την ευρύτερη περιοχή μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στον Παλαμά, και ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Ιάσων Διδάγγελος, που συνοδευόταν από τη γραμματέα και τον ταμία του συλλόγου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά.

Τέλος, την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στην οποία συμμετείχαν πολλοί συνεταίροι μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Μπούκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ντενίσης.

Αντικείμενο των δυο αυτών  συναντήσεων ήταν η ενημέρωση των μελών του συνεταιρισμού για συγκεκριμένα θέματα όπως: η πορεία της ΕΣΕΚ, η μετεξέλιξή της σε Ενεργειακή Κοινότητα σύμφωνα με το Ν. 4513/2018 που ψηφίστηκε πρόσφατα, η λειτουργία της μονάδας παραγωγής pellets που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή της Αγιοπηγής Καρδίτσας, η πορεία των πωλήσεων, η προσπάθεια που καταβάλλεται στον τομέα της επικοινωνίας του εγχειρήματος στην τοπική κοινωνία, καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συνεταίρων και όλων των εμπλεκόμενων στην προσπάθεια για την αξιοποίηση της δασικής και αγροτικής βιομάζας του Νομού για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και με τελικό στόχο την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Σημειώνεται, ότι αυτές οι συναντήσεις είναι οι πρώτες και θα ακολουθήσουν παρόμοιες σε όλους τους Δήμους του Νομού.

 

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθρο Το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προσοχή στα Σαρακοστιανά – Συμβουλές προς τους καταναλωτές