Δραστηριότητες του συλλόγου γυναικών Σοφάδων


 Στη χιονισμένη φύση είχε την ευκαιρία να βρεθεί ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων με την ημερήσια εκδρομή του στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Μέσα σε μια διαφορετική φύση , έζησαν ευχάριστες στιγμές, διασκέδασαν, εξοικειώθηκαν με το χιόνι και απόλαυσαν τη μοναδικότητα που τους προσφέρει. Επίσης επισκεύθηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, σημαντικό κέντρο της χριστιανοσύνης καθώς συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό πιστών απ΄όλη την Ελλάδα, όπου προσκύνησαν την ιερή εικόνα.

 Στα πλάισια του εορτασμού της ημέρας της γυνάκας (8/3) ο Σύλλογος διοργάνωσε εκδήλωση-ενημέρωση για την ατομική υγιεινή και την υγιεινή του χώρου διαβίωσης την Τρίτη 15/2 στο Στέκι του Συλλόγου. Οι επισκέπτριες υγείας κ.κ. Αννα Αντωνάκη και Έλενη Ντάφου ενημέρωσαν τις φίλες του Συλλόγου για τα μέτρα προφύλαξης που θα πρεπει να πάρουν ώστε να προστατέψουν την υγεία τους και μίλησαν επίσης για τα συμπτώματα και τα μέτρα προφύλαξης από τον ιο του Δυτικού Νείλου.

          Στην συνέχεια του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις:

  • Την Τρίτη 1η Μαρτίου και ώρα 5.00΄ μ.μ. στο Στέκι του Συλλόγου θα γίνει παρουσίαση της παραδοσιακής καραγκούνικης φορεσιάς από την κα Μάρω Παπαλοπούλου- Αλεξίου.
  • Την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 8.30΄μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο κέντρο «Πανόραμα».

                                                                      

Προηγούμενο άρθρο Συμβολική κατάληψη χθες, απεργία σήμερα
Επόμενο άρθρο Νίκος Σαλαγιάννης: Ερώτηση στην Υπουργό κ. Διαμαντοπούλου