Δροσερό και μουσικό καλοκαίρι «υπόσχεται» το αναψυκτήριο Παυσιλύπου


Ένα δροσερό, μουσικό καλοκαίρι «υπόσχεται» κι εφέτος στους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας το αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.
Η πρεμιέρα των καλοκαιρινών  μουσικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29/6 στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου, όπου η ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. ΟΤΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας διοργάνωσε μια όμορφη μουσική βραδιά  με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρδίτσας.
Οι μουσικοί της  Φιλαρμονικής υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Νίκου Μπανιά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με ξένο ρεπερτόριο και λάτιν ήχους, που ενθουσίασε όσους επέλεξαν το αναψυκτήριο του Παυσιλύπου για την βραδινή τους έξοδο και συνδύασαν τη δροσιά που προσφέρει το άλσος με τη μαγεία μιας συναυλίας.
Η αρχή λοιπόν έγινε και φέτος – όπως και πέρυσι- με τη Φιλαρμονική του Δήμου «για το καλό» και η Διοίκηση της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ ΟΤΑ υπόσχεται για τη συνέχεια πολλές τέτοιες βραδιές κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, με μουσικά σχήματα της πόλης μας και όχι μόνο που θα αναλάβουν να «ταξιδέψουν» τους Καρδιτσιώτες σε όλους τους μουσικούς «δρόμους».
Συνεχίζεται έτσι, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ανανεώθηκαν πλήρως ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος του αναψυκτηρίου, άλλαξαν τα τραπεζοκαθίσματα, τοποθετήθηκε τζάκι, οργανώθηκε βιβλιοθήκη, γωνιά υπολογιστών και υπήρξε σειρά παρεμβάσεων που έκαναν το ιστορικό αναψυκτήριο του Παυσιλύπου ακόμα πιο ελκυστικό και λειτουργικό.
Μια προσπάθεια που στήριξαν με κάθε τρόπο οι Καρδιτσιώτες:  Τα τοπικά μουσικά σχήματα και οι καλλιτέχνες με  την εθελοντική συμμετοχή τους στις συναυλίες του περσινού καλοκαιριού, επαγγελματίες της περιοχής μας με χορηγίες τους και οι συμπολίτες με την καθημερινή τους παρουσία στο αναψυκτήριο.
Τα θετικά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι πλέον ορατά τόσο στον επισκέπτη, όσο και στην πορεία της δημοτικής επιχείρησης που με βάση τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου εξαμήνου, αναμένεται να κλείσει τη χρήση του 2012- για πρώτη χρονιά μετά την σύστασή της με κέρδη, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία τόσο στη Διοίκηση της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ ΟΤΑ, όσο και του Δήμου, αλλά και σε όλους τους Καρδιτσιώτες ότι το αναψυκτήριο θα διατηρήσει το δημοτικό του χαρακτήρα και θα συνεχίσει να αποτελεί και για τις επόμενες γενιές έναν λαϊκό χώρο ψυχαγωγίας και σημείο αναφοράς για την Καρδίτσα.

Το ΔΣ της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ ΟΤΑ

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Σπ. Ταλιαδούρου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα συνεργείων ΟΣΔΕ 2012 από Δευτέρα 02-07-2012